Kompanija Stokić

Kompanija Stokić

Restoran “Ana”

Kontakt

Free shop

Početna

Kompanija Stokić

Kompanija Stokić posluje od 2000. godine. Obavljamo sledeće delatnosti:

-Skelski prevoz putnika i vozila (automobili, teški kamioni i autobusi) skelom BREZA iz s. Ram u s. Banatska Palanka. Vremenski putovanje traje u proseku 15-ak minuta.

-Realizujemo jednodnevna i nezaboravna, turističko – panoramska putovanja Dunavom duž najatraktivnijih delova reke na brod restoranu „ANA“ kapaciteta 100 putnika, koji je inače lociran u Zimovniku (Srebrno jezero) i to od s. Ram, preko Golubačke klisure i Donjeg Milanovca do Kazana u Đerdapskoj klisuri. Objekat ima uređenu svečanu salu u kojoj gosti imaju sve uslove za prijatan boravak, kao i mogućnost organizovanja slavlja i proslava (svadbe, rođendani, mature, ..). Postoji i uređena terasa koja opet pruža fantastične uslove za posebne doživljaje i uživanje tokom plovidbe.

-Organizujemo transport Dunavom robe velikih gabarita i to skelama: „SAŠA II“ i „SAŠA III“. Skela „SAŠA II“ je dimenzija 47h 9,5 metara, visina boka je 3 m, minimalni gaz je 0,6 m, i sa jednom rampom 6 h 5 m. Nosivosti je 490 tona a namenjena je za prevoz gabaritnih tereta (dizalica, teških mašina, itd) a može se koristiti i u gradnji mostova. Skela „SAŠA III“ je dimenzija 49 h 10 m, visina boka je 1,8 m, minimalni gaz je 0,4 sa jednom rampom, a dminezije rampe su 6 h 5 m, i nosivosti je 416 tona. Namena je ista kao i kod skele „SAŠA II“.

-Rentiramo plovne objekte skelskog tipa.

-Prihvatamo sve vrsta brodova na uređenom pristanu-pontonu P – 004 VG na graničnom prelazu u Velikom Gradištu, kao i Free shop za snabdevanje stranih brodova.